Integritetspolicy föreningen Ung och Rastlös, org.nr: 866601-6467

Syftet med föreningen Ung och Rastlös (Kompisföreningen Rastlös) är att ge sina medlemmar fler möjligheter till en aktiv fritid och gemenskap med andra.

För att kunna kontakta medlemmar samt hantera föreningens medlemsregister behöver föreningen bearbeta vissa personuppgifter. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla olika aktiviteter för våra medlemmar. Personuppgifterna som behandlas av föreningen består av namn, kontaktuppgifter och andra personuppgifter som ges av blivande medlem i samband med medlemsansökan.

I samband med vissa aktiviteter har föreningen behov av att dela med sig av medlemmars kontaktuppgifter till exempelvis festarrangörer, både interna och externa. Personuppgifter raderas i och med att medlemskap upphör. Medlem kan när som helst kontakta föreningen för att korrigera eller radera personuppgifter.

Medlem har rätt att registrera ett klagomål hos Datainspektionen beträffande Ung och Rastlös behandling av deras personuppgift.

 

Medlemsbrev september Hej du Rastlöse!

Nu är vi igång igen och nyligen hade vi första styrelsemötet efter sommaren. Medlemsbrev siktar vi på att skicka ut efter varje styrelsemöte, så cirka varannan månad kan du i alla fall få ett brev från oss. Utskick från föreningen kan ibland hamna i skräppost, så om du saknar utskick kan det vara värt att kolla om det sorterats som skräppost.

Sist i medlemsbrevet hittar du återkommande information om bl a hemsidan, AW, aktiviteter, Facebook och annat ”bra-att-ha”. Är något i texten märkt med * kan du hitta mer info sist i brevet Det viktigaste i vår förening är medlemmarna och vi är nu 142 st, d v s vi har passerat vårt mål enligt budget. Ett extra välkommen till våra nya medlemmar som tillkommit sedan förra medlemsbrevet som skickades i början på juni – Charlotta, Björn, Agneta, Lis, Lena, Helen, Maria, Pia, Eva-Maria, Lottie, Tina, Tommy, Carina, Kerstin, Örjan, Mats, Camilla, Carina, Rolf.
Och vi vill ju gärna bli ännu fler. Vi fortsätter med att sätta upp anslag och post-it lappar med information, vara synliga på Facebook och tipsa vänner och bekanta. Har du fler idéer på sätt att göra reklam, hör gärna av dig.  En idé är att ordna en öppen sida på Facebook med info om oss. Närmaste större arrangemang för oss i vår fina förening är Höstfest som föregås av en spännande träff om våra stadgar som fått sig en uppfräschning, ett erbjudande som är svårt att motstå, eller hur? Vi ses på Ångbåtscafeét Eduard Melin bakom Sjömagasinet för att sedan ta oss vidare till Höstfesten på Klippans konstcafé. Boka in lördagen den 19 oktober och anmäl er på hemsidan, mer detaljer kommer inom kort.

After work (AW) finns inlagt t o m oktober. Passa på att vara AW-värd*, då kan du själv välja både tid och plats. Närmast just nu är AW 27 september på Radisson Blu Scandinavia Hotel, som också är Prova-på, så ta gärna med några nya och visa vår fina förening. Anmäl dig gärna på hemsidan om du tänkt komma på AW, ger ju en chans att hålla plats vid bord, men går även bra att bara komma dit (kolla gärna en extra gång innan för ev ändring).
Vi har några som snart ska på en långvandring i Härrydaskogen, "Halva Skogsmaran". I år har även styrelsen lagt ut promenad varje helg, vilka har varit välbesökta och uppskattade och finns även förslag om lördagsträff en gång per månad. Upplägget är samma som för AW d v s vem som helst kan vara värd och själv välja tid och plats. Sedan är det dags att fundera på planer för att fira nyår, kanske du har något bra uppslag? Vad har då hänt sedan förra medlemsbrevet i juni?

Tack till Carola, Klas, Anni, Annabelle, Ritva, Reiner, Magnus, Kjell, Ulf, Helena, Bosse, Anki, Leif, Åse, Dennis d v s alla värdar på AW och andra trivsamheter samt inkomna tips
Tre AW har varit Prova-på där vi fick nöjet att träffa blivande medlemmar och vi har erbjudits massor av aktiviteter - Sommarlördag Barken Viking, El Toro Bravo, Evas Paley, Grindstugan, Folk, Bishop Arms, Mercado Mexico, Ölstugan Tullen, John Scotts Palace, Storköket, Stadsteatern Foajébaren, 9ans ölhall, Port Arthur, Flying Barrel, båt till Brännö, vandring/promenad i Skatås, fika på Hagabion/Bar Kino, firat Nationaldagen i Slottsskogen och Kronhusbodarna, kämpat i Femkamp Liseberg, vandring Rådasjön, tur till Oslo, Brännö promenad, AW Brännö, midsommarfirande på Eriksberg och Liseberg, hejat på fotboll Tyskland-Sverige, Rosguidning Trädgårdsföreningen, Paddan Säveån, Gothenburg Culture Festival (träffpunkt Café Cappuccino), Ångbåtstur Öckerö-Marstrand, Slottsskogen goes Progressive, promenad Slottsskogen Änggården, Kräftskiva, dagstur till Läckö slott, promenad Svarte mosse, Integrationskören, Sommar-Yoga, Boule. Och kom ihåg – anmäl er till Höstfest 19 okt samt ”förfest” med stadgefika. 🙂Vi ses!

Hälsningar från er rastlösa styrelse